Publisert Legg igjen en kommentar

Kurs

Nå når Covid ikke lenger betegnes som pandemi kan Filtmaker Tone Tvedt endelig igjen møte dere på kurs.

Vi har laget en oversikt over noen av kursene som tilbys større og mindre grupper over hele landet. Vi skreddersyr også kurs både med hensyn til innhold/tema og varighet. Selv om vårt verksted i Stavanger de siste 2 årene er lite, er små private kurs på 1-3 personer mulig der.

Publisert 2 kommentarer

Nettbutikk

For tiden er ikke nettbutikken operativ, men vi håper å få den på plass ganske snart. Inntil videre kan du bestille merinoull, silkestoff, silkefiber (hankies, tops og twist), filtenåler og nålefiltplater pr. email til post@ullform.no. Lageret tømmes etter hvert for dette, men så sant vi ar på lager kan det bestilles. Når ordren er pakket får du melding om beløp inkl. porto, og kan Vippse beløpet.

Publisert Legg igjen en kommentar

Ny nettside: Ullform.com

Vår gamle nettside Ullform.no har vært aktiv siden starten i 2005, men selv om den teknologiske utviklingen er kommet mye lenger, har ikke vår leverandør fulgt etter – og heller ikke vi i så måte. Nå er tiden overmoden for å gjøre våre tjenester mer tilgjengelig for dagens kunder, og er glade for at vi endelig har noe på plass. Siden er på ingen måte ferdig, og i første omgang blir siden uten nettbutikk. Hvis du bruker Ullform.no blir du automatisk videresendt til Ullform.com